Kompanitë e kasave fiskale: Sistemi “Nexus” ka probleme

Postuar në 18 Shkurt, 2016 13:41

Është folur disa herë për teknologjinë e investuar në sistemin tatimor, apo edhe në atë që operon në treg për fiskalizimin e transaksioneve apo pagesave. Por vetë drejtuesit e kompanive të kasave fiskale, pohojnë të kundërtën: sipas tyre sistemi në vetvete duhet të përditësohe. Në intervista të realizuara nga “Tema Tv” drejtuesit e kompanive, Bledi Balla i “AED”, Ilir Kumbaro i “Iva Elektronik” dhe Endri Bedini i “BNT” pranojnë se ndërhyrja me teknologji të re është e domosdoshme. Për më tepër që edhe sistemi “Nexus” në Tatime ka provuar dobësi.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.