Adele rishfaqet sërish, por vetëm për 30 sekonda

Postuar në 19 Tetor, 2015 11:39

30 sekonda me një njoftim për një këngë dhe fansat në X Factor janë emocionuar shumë. Adele ka që në vitin 2012 që nuk shfaqet me një këngë të vetën. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.