Mjekët paralajmërojnë: Pasoja të tmerrshme nga kokaina (KUJDES NGA FOTOT)

Postuar në 21 Shtator, 2015 21:29

Dihen anët negative të konsumit të kokainës, por mjekët po paralajmërojnë se tani përdoruesve i kanosen dhe rreziqe të tjera.

Rasti konkret janë këna pacientë të cilët e konsumojnë rregullisht, e si përfundim i është mpiksur gjaku në vende të ndryshme të trupit, si fytyrë, pas veshit etj.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.