vend i sigurte

PD: Belgjika na hoqi nga lista e vendeve të sigurta

Postuar në 04 Korrik, 2016 14:08

Partia Demokratike e ka quajtur një lajm të keq vendimin e Belgjikës  për ta hequr Shqipërinë nga lista e vendeve të sigurta. Sipas saj dhe më i rëndë bëhet ky vendim, kur mësohet se në listën e vendeve të sigurta janë të gjithë shtetet e rajonit, Serbia, Bosnja, Mali i Zi, Maqedonia. “Në kulmin e sezonit turistik dhe në prag të diskutimit për hapjen e negociatave për Shqipërinë, Belgjika ka vendosur ta heqë Shqipërinë nga lista e vendeve të sigurta.

Subscribe to RSS - vend i sigurte