rezervuari

"Autostrada u përmbyt nga hapja e rezervuarit"

Postuar në 05 Dhjetor, 2017 10:09

Përmbytjet kaluan dhe diskutimi për të gjetur përgjegjësit në rastin e autostradës Tiranë-Durrës i mbetet ekraneve, ndonëse Prokuroria e Tiranës ka nisur një hetim. 

Dyshimet janë të forta se ajo që ndodhi në aksin kryesor të vendit nuk ishte vetëm kapriço e motit, por edhe pasojë e veprimeve apo mosveprimeve nga një seri strukturash që administrojnë rezervuaret mbi kurorën e zonës Kashar-Vorë si dhe kompania përkatëse që ka kryer zgjerimin e autostradës.

Subscribe to RSS - rezervuari