pjese anatomike

Brunilda e Bashkisë bën pak edukatë morale...Por jo për "sirenat" e plazheve

Postuar në 28 Gusht, 2015 18:50

Thotë në një intervistë te “Tema TV” nënkryetarja e Bashkisë së Tiranës, Brunilda Paskali: “Më falni se më duhet të flas për dicka që nuk është shumë etike. Por nëse një qytetar shkon në mes të Tiranës, dhe zhvishet në një fare mënyre. Nxjerr përballë qytetarëve të tjerë disa pjesë tonat anatomike që nuk duhet të dalin, atëherë kur këta qytetar nuk e kanë atë sens apo ndjenjë turpi, nuk duhet ta kenë as faktin që dalin në gjobat e bashkisë apo në rrjet e tjera sociale.

Subscribe to RSS - pjese anatomike