muri i madh

Muri i Madh i Korrupsionit nuk është një Stigmë paragjykuese

Postuar në 31 Korrik, 2020 20:19

Kryeministri i vendit, Edi Rama, ka nxituar të ndajë sot një lajm që ai e quan të mirë. Marrëveshja mes qeverisë shqiptare dhe kompanisë franceze “Voltalia” për ndërtimin e Parkut Fotovoltaik të Karavastasë parashikon investimin e 100 milionë eurove. Nuk e dimë sesi do të qarkullojë në treg ky mall, pasi kryeministri ka dashur të përcjellë një tjetë mesazh:

Subscribe to RSS - muri i madh