mediat britanike

Racizmi antishqiptar i disa mediave britanike dhe injoranca e shumicës së mediave shqip

Postuar në 11 Maj, 2018 14:37

Njeh kush ndonjë Të fortë që i përmbahet Besës? T’i përmbahet atij kodi mesjetar që vendos kufij të rreptë dhe disiplinë apo norma që mandej të mund të garantonin suksesin në një botë shumë komplekse dhe dinamike si ajo e krimit dhe trafikut të drogës? 
Nëse jo, kërkoni në Angli. Në mediat e këtij vendi që po udhëheqin një fushatë keqinformimi, paragjykuese dhe antishqiptare. 

Subscribe to RSS - mediat britanike