clifford chance

Një dhuratë për kongresin e PS-së. Studioja “Clifford Chance” me letër, laps dhe firmë: Ilir Meta është kristali në aferën CEZ-DIA

Postuar në 27 Janar, 2016 14:45

Sot disa media kanë publikuar një letër që studioja ligjore “Clifford Chance”, e cila përfaqëson palën shqiptare në arbitrazh përballë kompanisë “DIA” të Kastriot Ismailajt, i ka dërguar kreut të OSHEE, Ardian Çela dhe ministrit të Energjisë, Damian Gjiknuri. Në letër, studioja e cila në thelb përfaqëson vetëm interesat e veta dhe nuk ka pse ta vëjë shumë ujët në zjarr për atë që ndodh në Shqipëri, thuhet se Ilir Meta nuk rezulton i përfshirë në aferën “CEZ-DIA” e cila u bë kryeteatri i para disa muajve. “Ne mund t’ju sigurojmë që nuk disponojmë asnjë të dhënë që e lidh z.

Subscribe to RSS - clifford chance