PD-ja nxjerr në shitje selinë dhe truallin. Selia e re në Shkozë

Postuar në 04 Tetor, 2020 17:27

Burime të sigurta nga Partia Demokratike bëjnë me dije se kryetari i saj, Lulzim Bash aka nxjerrë në shitje godinën e partisë dhe truallin përreth. Sipas burimeve në fjalë, shitja është formale, pasi për të është miratuar tashmë ndërtimi i 4 kullave të larta, që janë edhe shkaku se pse janë ndërprerë punimet për Xhaminë e Namazgjasë.

Pala turke ka kundërshtime për ndërtimin e kullave për shkak se errësojnë ekspozimin arkitektonik të xhamisë, ndërkohë që vendimi është marrë tanimë.

Basha ka njoftuar se selia e re do të jetë në Shkozë, mqenëse tani aty kalon Unaza e Madhe dhe sipas informacioneve zyrtare paratë e shpronësimit do të kalojnë për fondin e partisë, ndërkohë që anëtarët e Kryesisë do të përfitojnë nga një apartament në dy kullat me pamje nga Lana dhe kulla e Samir Manes.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.