Ministria e Mbrojtjes: Numrat e llogarisë ku mund të ndihmoni për të prekurit nga tërmeti

Postuar në 29 Nëntor, 2019 14:46

Lidhur me fatkeqësinë natyrore, Ju mund të dhuroni duke përdorur një kartë krediti ose debiti nëçdo banke drejt llogarisë së Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë.

Kontributi i dhënë nga ana juaj do të përdoret nga Emergjencat Civile në ndihmë të të dëmtuarve nga tërmeti.

Numrat e llogarive:

“Kontribute vullnetare, Emergjenca” në bankat e nivelit të dytë.

Banka Credins:

IBAN ne ALL (Lek):  ​AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001

IBAN ne EUR:  ​​AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003

IBAN ne USD:  ​​AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002

SWIFT:​​​CDISALTR

 

Banka Raiffeisen:

 

IBAN ne ALL (Lek):  ​AL38 2021 1013 0000 0000 0015 7945

IBAN ne EUR:  ​​AL85 2021 1013 0000 0000 0115 7945

IBAN ne USD:  ​​AL35 2021 1013 0000 0000 0215 7945

SWIFT:​​​SGSBALTX

 

Banka Procredit:

 

IBAN ne ALL (Lek):  ​10-86135000-01

IBAN ne EUR:  ​​10-86135000-02

IBAN ne USD:  ​​10-86135000-03

SWIFT:​​​FEFALATR

 

Banka Kombetare Tregtare:

 

IBAN ne ALL (Lek):  ​AL44 2051 1014 3288 86CL TJCL ALLA 

IBAN ne EUR:  ​​AL11 2051 1014 3288 86CL TJCL EURA

IBAN ne USD:  ​​AL55 2051 1014 3288 86CL TJCL USDA

SWIFT:​​​NCBAALTX

 

Tirana Bank:

 

IBAN ne ALL (Lek):  ​AL47 2061 1183 0000 0108 2000 0011

IBAN ne EUR:  ​​AL20 2061 1183 0000 0108 2000 0012

IBAN ne USD:  ​​AL74 2061 1183 0000 0108 2000 0010

SWIFT:​​​TIRBALTR

 

Intesa Sanpaolo:

 

IBAN ne ALL (Lek):  ​AL37 2081 1008 0000 0020 2453 0701

IBAN ne EUR:  ​​AL10 2081 1008 0000 0020 2453 0702

IBAN ne USD:  ​​AL80 2081 1008 0000 0020 2453 0703

SWIFT:​​​USAALALTR

 

Union Bank:

 

IBAN ne ALL (Lek):  ​AL50 2141 1209 0111 1009 2516 0413

IBAN ne EUR:  ​​AL40 2141 1209 0111 1009 2516 0221

IBAN ne USD:  ​​AL66 2141 1209 0111 1009 2516 0141

SWIFT:​​​UNALALTR

 

OTP:

IBAN ne ALL (Lek):  ​AL86 2131 1013 0000 0000 0084 1534

IBAN ne EUR:  ​​AL32 2131 1013 0000 0000 0084 1536

IBAN ne USD:  ​​AL05 2131 1013 0000 0000 0084 1537

SWIFT:​​​PUPPALTR

 

Banka Amrikane e Investimeve:

 

IBAN ne ALL (Lek):  ​AL38 2101 1012 0000 0000 0003 8968

IBAN ne EUR:  ​​AL21 2101 1012 0000 0000 0007 1963

IBAN ne USD:  ​​AL38 2101 1012 0000 0000 0004 8280

SWIFT:​​​EMPOALTR

 

Banka e Bashkuar e Shqiperise (UBA):

 

IBAN ne ALL (Lek):  ​AL60 2031 1003 2010 1520 1101 0928

IBAN ne EUR:  ​​AL71 2031 1003 2010 1490 1101 0929

IBAN ne USD:  ​​AL88 2031 1003 2010 1400 1101 0929

SWIFT:​​​AAISALT

 

Ju lutemi kontaktoni me “Rezervat e Shtetit” dhe pikat e grumbullimit pranë Ministrisë së Mbrojtjes në numrat 00355 4 22 22 223 / 00355 4 22 28 250 / 00355 68 80 46 664

 

1. Nëse do të ndihmosh me ndihma materiale;

2. Nëse do të ndihmosh me ushqime, veshmbathje apo lodra për fëmijët;

3. Nëse do të adoptosh një fëmije.

 

MINISTRIA E MBROJTJES E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.