Mbledhje qeverie live për ndihmë, jo audiencë

Postuar në 28 Nëntor, 2019 10:35

Është koha për të ndihmuar psikologjikisht një popull të traumatizuar dhe nuk është momenti për audiencë dhe like

 

Kështu është shprehur kryeministri Edi Rama gjatë një mbledhjeje qeverie. E teksa ka thënë këtë gjë, krahas përlotjes së djeshme që kërkonte audiencë, z. Rama ka harruar se kjo është mbledhja e parë e qeverisë në kaq kohë që përcillet në media. Më saktë nën logon e televizionit të tij personal. Sigurisht që kjo bëhet për ndihmë dhe jo audiencë. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.