Arratisja e Nikolla Gruevskit, reagon Edi Rama: Kazani shpif. Gruevksi iku përmes Shqipërisë, Malit të Zi, Bosnjes dhe Kroacisë. Pse jemi vetëm ne problemi?

Postuar në 15 Nëntor, 2018 20:21

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.