Donna alla makarona (Video)

Postuar në 04 Dhjetor, 2017 10:46

Emily Ratajkowski nuk bezdiset nga yndyra dhe pozoi për revistën “Love” e zhyer në një sasi makaronash, të cilat të shoqëruara me verë të kuqe zgjojnë jo pak fantazinë..

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.