Penis në qiell

Postuar në 17 Nëntor, 2017 22:12

Marina amerikane ka pranuar përmes një deklarate se një nga pilotët e vet ka realizuar në fluturim imazhin e një penisi që ka mbetur nga vazhda e gazrave të lëshuara nga avioni. Ngjarja ka ndodhur në shtetin e Washingtonit, konkretisht në Okanogan Highlands dhe sipas marinës, ajo është e papranueshme dhe pa asnjë vlerë stërvitore. Imazhi është bërë viral në rrjetet sociale dhe sipas të dhënave ekuipazhi e ka realizuar në fluturim me një avion të tipit F/A-18 Super Hornet.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.