Kur femra i tregon të gjitha vetë (Video)

Postuar në 29 Tetor, 2017 22:32

Përmasa të mëdha ka marrë fenomeni i "upskirting", që do të thotë fotografimi poshtë fundeve ose fustaneve të grave për të parë të brendshmet e tyre. Një vajzë e re ruse në Shën Petersburg, me sa duket një nga mijëra viktimat e kësaj manie të pahijshme, donte të protestonte në mënyrën e vet. Ajo shkoi në stacionin qendror të metrosë në Shën Petersburg dhe ngriti vetë fustanin për të zbuluar të brendshmet e saj. 

Comments

Submitted by Anonymous (not verified) on

Diskutohet per nje veper penale dhe e vini tek "naked city"?!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.