Dasëm në Gostivar

Postuar në 08 Gusht, 2017 10:08

Faqja shqipe në Maqedoni "Almakos" shkruan për këtë dasëm: Shikojeni se sa EURO dhe DOLLARË janë gjuajtur në këtë dasëm

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.