Skandal me zgjedhjet e 18 qershorit. Përfshihen si bast në kompani ilegale në Angli

Postuar në 21 Prill, 2017 13:33

Rama dhe Meta luajnë shumë të mëdha, ndërkohë e dinë vetë çfarë do ndodhë. Bllofi me zgjedhjet është thjesht një punë e pistë parash në baste të larta jashtë vendit, ndërkohë që Basha është në autobuz. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.