Pasive që nga shtatori 2015, llogaria në twitter e FBI-së nis publikimet kundër Clinton!!!

Postuar në 07 Nëntor, 2016 09:55

Kjo llogari e administruar nga FBI-ja në twiter është riaktivzuar këto ditë me publikimin e disa materialeve pozitive për Fred Trump, babai i kandidatit Donald Trump dhe materialeve akuzuese për Bill Clinton kur ishte president. ME sa duket FBI-ja po punon qartë për shmangien e fitores së Hillary Clinton, për të cilën thuhet se në Byro ka një "antipati visherale". Por kjo është një lojë që cenon sistemin, njësoj si akti i Comey që mbylli hetimin për 650 mijë emaile, pa dhënë siguri se e ka bërë punën e vet. Llogaria në fjalë ishte pasive që nga shtatori i vitit 2015!!!

 

https://twitter.com/FBIRecordsVault

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.