1000 punëtorët e Uzinës së Ballshit në rrugë. OSHEE-ja i pret furnizimin me energji

Postuar në 12 Dhjetor, 2015 10:21

Ka disa ditë që Operatori i Shpërndarjes së Energjisë i ka ndërprerë furnizimin me energji Uzinës së Ballshit. “Shqiptarja.com” raporton se për pasojë 1000 punëtorë kanë mbetur pa punë dhe kanë kërkuar ndërhyrjen e kryetarit të Bashkisë së Mallakastrës Agron Kapllanaj. Ndërprerja ka ardhur pasi uzina është debitore ndaj OSHEE-së prej disa kohësh. Nuk dihet sesi do të veprohet për të zgjidhur situatën, por Kapllanaj i është drejtuar qeverisë. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.