Një gropë e madhe hapet në një plazh në Australi(video+foto)

Postuar në 27 Shtator, 2015 17:41

Një vrimë e madhe, më e madhe sesa një fushë futbolli, është hapur në Inskip Point, në shtetin e Queensland të Australisë. Gropa thithi disa makina dhe një kamionë, siç raportojnë mediat dhe ka krijuar frikë të madhe. Autoritetet australiane kanë urdhëruar evakuimin, pasi mendohet se vrima mund të zgjerohet në orët në vijim.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.