mein kampf

Hitleri ka filluar të shitet mirë në Gjermani

Postuar në 03 Janar, 2017 17:38

Hitleri ka nisur të shitet mirë në Gjermani. Aq sa edhe rrjeti BBC i ka lënë hapësirë kësaj prirjeje të lexuesit gjerman që sinjalizon simpatinë për të djathtën ekstreme.m

Një botim i mirë i një libri shumë të keq

Postuar në 16 Janar, 2016 14:16

Kur një grup historianësh gjermanë nisi punë gjashtë vjet më parë, për version Mein Kampf-it të Hitlerit të pajisur me shënime, me synim ribotimin e tekstit pasi të skadonte afati i të drejtave më 1 janar 2016, ata nuk e dinin fare që kjo do të koincidonte me një kohë kur Gjermania do të gjendej

Mos kini frikë nga "Mein Kampf"

Postuar në 09 Janar, 2016 12:46

30 prill 1945, pak ditë para fundit të Luftës së Dytë Botërore. Në bunkerin e kancelarit të rajhut në Berlin Adolf Hitler vret veten me një plumb në kokë. Njeriu, nën diktaturën e të cilit Gjermania dhe bota u zhytën në një luftë mizore dhe që vrau gjashtë milionë hebrej. Se çfarë kishte planifikuar ky njeri, kjo mund të ishte mësuar rreth 20 vjet më parë.

Subscribe to RSS - mein kampf