Ministrja daneze për Imigracionin "sulmohet" nga azilkërkuesit e refuzuar

Postuar në 06 Nëntor, 2017 08:29

Një grup emigrantësh kanë protestuar dhe gati sulmuar ministren daneze për Imigrimin, Inger Støjberg, e cila ishte për një vizitë në një qendër deportimi në Sjælsmark. Emigrantët ishin të irrituar pas refuzimit prej saj të kërkesës së tyre dhe për faktin se ministrja i kushtoi vëmendje vetëm një familjeje. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.