ylli rakipi

Mbetet vetëm të shpallim zi kombëtare

Postuar në 29 Gusht, 2019 17:46

Ylli Rakipi dhe Adi Krasta janë hequr nga Edi Rama nga News24. Këtë tezë e ka bërë të vetën edhe Këshilli i Europës që publikon një njoftim të shkurtër anglisht mbi këtë “zhvillim” që ka “tronditur” lirinë e shtypit në Shqipëri. Nëse i hedh një sy faqes në fjalë aty sheh raportime nga mediat opozitare me qeverinë e z. Rama dhe është e llogjikshme të mendohet se dora që qëdron aty është e dikujt që është afër opozitës. 

Raporti i Reporterëve pa Kufij dhe një pyetje "e vjetër" që nuk ka përgjigje

Postuar në 18 Prill, 2019 14:29

Raporti i fundit i Reporterëve pa Kufij e vendos Shqipërinë në rënie, por duke identifikuar veprimet ligjore dhe qëndrimet publike të kryeministrit Edi Rama si faktor për këtë.

Të lan e të lyen dhe të merr për budalla...

Postuar në 06 Shkurt, 2019 12:23

Unë sot do ju prezantoj me Drionën dhe historinë e saj krejt të thjeshtë për të gjetur punë: pa mik, pa njohje, vetëm duke aplikuar

Kodi mafioz i medias dhe pushtetit

Postuar në 24 Nëntor, 2018 14:54

Edi Rama ia ka dalë deri diku të zhvendosë vëmendjen nga patatja e nxehtë e protestës së Unazës së madhe në Tiranë drejt një konflikti me disa gazetarë. Ai ka folur për një kontratë të Ylli Rakipit me OSHEE-në ndërprerë vitin e kaluar, që sipas tij qëndron në themel të sulmeve të Rakipit. Kryeministri ka përmendur faktin se Rakipi ka fituar më shumë se 2 milionë euro nga kjo kontratë, që parë kështu, me të vërtet që është shkak për acarim.

Subscribe to RSS - ylli rakipi