yjet

Hotelet, jo më yje sipas dëshirës së pronarëve

Postuar në 05 Shkurt, 2017 15:49

Brenda këtij viti hotelet shqiptare do të klasifikohen me yje, por jo sipas dëshirës së pronarëve por referuar standardeve europiane. Tashmë ka nisur procesi i vetdeklarimit të këtyre hoteleve e më pas do të bëhët çertifikimi i tyre. Zak Topuzi, Kryetar i Shoqatës së Hotelerisë rrëfen ecurinë e procesit, problematikat që hasin dhe nevojën për politika lehtësuse nga shteti për industrinë e turizimit.

A është jeta e parakohshme parë nga perspektiva kozmike?

Postuar në 02 Gusht, 2016 01:49

Një studim i ri teorik mbi universin, realizuar nga Qendra për Astrofizikë Harvard – Smithsonian, sugjeron se jeta siç e njohim ne, është e parakohshme, parë nga një perspektivë kozmike. “Nëse pyesni kur mund të shfaqet jeta? Mund të përgjigjeni me naivitet: Tani. Por na rezulton se shansi për ekzistencën e jetës është shumë më i madh në të ardhmen e largët”, deklaron autori kryesor i studimit, Avi Loeb. Jeta në Tokë nisi 4.5 miliardë vjet më parë në një univers që vlerësohet si 13.8 miliardë vjet i vjetër.

Fitnes si yjet: shumë punë për të ndenjura dhe abdominale perfekte

Postuar në 20 Gusht, 2015 10:28

Eksiton një “aksesor” që jo vetëm Vip-at, por çdokush mund ta gëzojë. Ai është një trup i tonifikuar. Ky lajm i mirë, po ta përvetësosh mirë, shërben më tepër se një kartë krediti, vetëm nëse do të kesh një vullnet të hekurt. Kush i vë veshin mirë, mund ta besojë edhe përmes fotove të trajnimeve që Vip-at bëjnë për mirëqenien e tyre.

Subscribe to RSS - yjet