xhihadistet kosovare

“Van Damme” parandalon “vrasjen” e Papës nga xhihadistët kosovarë

Postuar në 01 Dhjetor, 2015 10:21

Policia italiane në bashkëpunim em atë kosovare arrestoi katër kosovarë pas një operacioni anti-terrorizëm.  Bëhet fjalë për një organizatë terroriste, e cila përmes rrjeteve sociale propagandonte ideologji xhihadiste. “Truri’ i grupit, Samet Imishti që ka jetuar për disa vjet në Itali u arrestua në Kosovë, ndërsa të tjerët u arrestuan në Itali, ku jetonin prej kohësh.  Operacioni i koduar “Van Dam”  u shtri në Breshia, Vincenca, Peruxhia si dhe në Kosovë.

Subscribe to RSS - xhihadistet kosovare