xhamia e ethem beut

Nuk e ka shkelur ende një kryeministër

Postuar në 25 Maj, 2020 13:36

Diplomati dhe publicist Shaban Murati bën këtë vëzhgim në profilin e vet në Facebook:

Duket se ka një lloj animoziteti për sjelljen e elitës politike në Tiranë që e barazon qasjen filoperëndimore me një lloj negacioni të Islamit si fe e shumicës. Nuk kemi pse të analizojmë premisat e z. Murati, vëzhgimi vë në dukje një të ëvrtertë: aderimi gjoja kulturor në kristianizëm është po aq ekzibicionizëm snobësh sa edhe iftarët kryeministrorë.

Bashkia e Tiranës përmbyti veten?!

Postuar në 29 Korrik, 2018 13:12

Bashkia e Tiranës nuk ka ende një përgjigje për atë çfarë shkaktoi përmbytjen në godinën e saj në 23 qershor të këtij viti. Shirat e rreth një muaji më parë, sollën dëme të mëdha në katin e parë të Bashkisë,  duke dëmtuar rëndë sallat dhe dokumentacionet e arkivës, gjendjes civile dhe bibliotekës. Por, edhe pse korridoret katit të parë u përmbytën dhe përbaltën krejtësisht, duket se Bashkia e Tiranës nuk kërkoi asnjëherë ligjërisht arsyen se pse erdhi kjo përmbytje.

Subscribe to RSS - xhamia e ethem beut