vizita ne kosove

Një vizitë malinje në Kosovë si miku i Hashim Thaçit

Postuar në 29 Qershor, 2020 12:21

Gazeta e Kosovës, “Koha Ditore” shkruan mbi axhendën e takimeve të kryeministrit Edi Rama në Kosovë. 

Sipas agjendës së tij, të cilën e ka siguruar KOHA, vizitën do ta fillojë me takimin me kryetarin e Nismës, Fatmir Limajn. Përpos tij, ai më vonë do të takohet edhe me kryetarin e LDK-së, Isa Mustafën dhe atë të PDK-së, Kadri Veselin.

Ndërkohë, në këtë agjendë janë përfshirë edhe takimet me presidentin Hashim Thaçi, kryeministrin Avdullah Hoti dhe kryekuvendaren, Vjosa Osmani.

Zaev në Kosovë: Dakord për hetimin ndërkombëtar për rastin Kumanova

Postuar në 12 Dhjetor, 2017 14:15

Zoran Zaev ka mbërritur në Kosovë në një vizitë të parë të një kryeministri maqedonas në shtetin më të ri të Ballkanit. Nga raportimet e ndryshme duket se vizita ka qenë e suksesshme po të gjykohet nga numri i marrëveshjeve të nënshkruara dhe nga fakti se është rënë dakord për zhvillimin e mbledhjeve të përbashkëta mes të dyja qeverive. Konkretisht janë nënshkruar 19 marrëveshje bilaterale, 16 dokumente tjera dhe ndërkohë 20 marrëveshje tjera janë në pritje për t’u firmosur, vendime që merren në kontesktin e një marrëdhënieje ndërshtetërore që konsideron se nuk ka probleme.

Subscribe to RSS - vizita ne kosove