vizion plus

Një qeveri në shërbim të një konçesionari. Plani i check up në kontratat e mjekëve

Postuar në 02 Nëntor, 2018 15:33

Vizion Plus raporton sot se Ministria e Shëndetësisë ka vënë me detyrim kontraktual për mjekët e familjes realizimin e planit për kontrollin mjekësor bazë. Nga kontratat e siguruara nga ky televizion, rezulton se mjekëve u ngarkohet përgjegjësia që të realizojnë planin, të ndjekin check up etj., ndërkohë që ky shërbim është koncesionuar te një kompani private.

Vizion Plus insinuon përjashtimin e deputetit Alket Hyseni nga Grupi Parlamentar i PS-së(video)

Postuar në 26 Shtator, 2018 16:22

Shpikja e shqiptarit Boutari...

Postuar në 21 Maj, 2018 15:56

Lajmi i sulmit ndaj kryebashkiakut të Selanikut, Yannis Boutaris, është përcjellë gjerësisht në mediat shqip. Si zakonisht profilizimi i personit në fjalë në mediat e Shqipërisë kalon nga refleksi i përhershëm për të gjurmuar prirjet shovene greke që janë bërë zhargon i denoncimit dhe i propagandës. Një nga mediat që ka dhënë diçka “më shumë” për Boutaris është televizioni Vizion Plus që del sot me një titull të tillë në faqen e vet online: Butari, shqiptari i Selanikut.  Pasi th

Gënjeshtra, puna që di të bëjë më mirë

Postuar në 12 Shkurt, 2018 20:11

Kryetari i PD-së Lulzim Basha ka dhënë sot një tjetër provë të metodës së drejtimit të partisë dhe mbi të gjitha, të kritereve që ai ndjek në përcaktimin e suksesit politik. I pyetur për katapultimin në Parlament të Astrit Veliajt, që vjen pas largimit të Eduard Halimit, por pasi kanë dhënë dorëheqje nga mandati dy kandidate femra, Basha ka dhënë këtë përgjigje: 

Pas fotografisë së rikonstruksionit, bizneset afër pushtetit, Banka dhe ca miliona euro

Postuar në 10 Qershor, 2017 16:27

Vizion Plus hedh dyshime mbi hapjen e tenderit për rikonsturksionin e hotel “Dajtit” në fushatë elektorale. Në një kronikë të realizuar sot, ky televizion që posedohet nga kompani ndërtimi, thotë se “vendimi për rionstruksionin e hoetlit nga Banka e Shqipërisë, rrezikon të anulohet, pasi Shoqata e Ndërtuesve ka përgatitur një padi në prokurori, lidhur me procedurën që ky institucion ka ndjekur për tenderimin e këtij objekti. Burime nga shoqata thonë se do të ndjekin të gjitha procedurat ligjore, për të zbardhur një proces abuziv”.

Rreziku nga matrapazët e "patriotizmit"*

Postuar në 27 Maj, 2017 21:02

Shqiptarët shkelën flamurin grek” ulërin – dhe krijon ide të gabuar – titulli mbi ekranin e vogël, ndërkohë që prezantuesja e kanalit televiziv transmeton lajmin në mënyrë melodramatike. “Shqiptarët hoqën dhe shkelën me këmbë flamurin grek” bien dakord dhe ngrenë zërin edhe portalet informative. Ku ideja e gabuar dhe ku “retorika patriotike”?

Ambasada ruse: Lajmi për kërcënimin e ambasadorit, i pavërtetë dhe provokativ

Postuar në 28 Prill, 2017 08:28

Ambasada e Rusisë në Tiranë ka hedhur poshtë si të pavërtetë dhe provokativ lajmet e televizionit Vizion Plus rreth të ashtuquajturit kërcëim për jetën e ambasadorit. Po kështu selia diplomatike e cilëson të pavërtetë edhe lajmin e kërkesës së personelit shtesë për mbrojtjen si dhe aludimet e bëra për lidhjen e këtyre ngjarjeve me zhvillimet politike në Shqipëri.

Bëni hall vetë...

Postuar në 02 Maj, 2016 15:44

Kronika e sotme është transmetuar nga "Vizion Pus", duke na dhënë një tjetër shembull se kjo është "Policia që nuk dihet se kush e do".

Subscribe to RSS - vizion plus