vfx

Irlandezi i Scorceses/Rinimi me VFX i De Niros dhe Pacinos

Postuar në 31 Korrik, 2019 17:33

Filmi i ri biografik i Martin Scorceses, “Irlandezi” ofron një mundësi për të vlerësuar përdorimin e teknikës VFX, që zgjidh problemin e rinimit. Pra në një film ku aktori detyrohet të luajë rolin e personazhit në faza të caktuara të jetës, duhet të kalojë nga i plakur në të ri. Në rastin e aktorëve të rinj që luajnë rolin e plakut, kjo zgjidhet me make up, kurse e anasjellta, pra kur kemi aktorë të vjetër që duhet të luajnë personazhin në të ri, vjen në ndihmë teknologjia VFX, e njohur edhe si teknologjia e ç’plakjes.

Subscribe to RSS - vfx