vetmia

Frika e Gjermanisë nga vetmia

Postuar në 15 Qershor, 2016 10:29

Si asnjë kryeministre tjetër, Angela Merkel është përpjekur t'i mbajë britanikët në BE. Dhe jo vetëm Kancelarja. Kjo nuk është për t'u çuditur, në rast të një Brexit Gjermania do të humbiste një partner të rëndësishëm.
Politikanët gjermanë zakonisht nuk duan të përzihen në debatin britanik. Ata druhen se me këtë do të forconin kampin e mbështetësve të daljes nga BE. Por ndërkohë, meqenëse në bazë të sondazheve të fundit një Brexit duket shumë i mundur, në Berlin po përhapet njëfarë paniku.

Subscribe to RSS - vetmia