Veliopje

Videolajm/Deti përparon në 14 km plazh të Velipojës

Postuar në 04 Mars, 2018 13:08

Duket se deti po jep shenja të qarta për dukurinë e erozionit në brigjet shqiptare teksa në Veliopojë uji ka mbuluar 14 km të vijëas bregdetare dhe ka arritur në 60 cm. Videot e përcjella nga AbcNews tregojnë përparimin e detit në një thellësi të konsiderueshme plazhi, që na kujton atë që ndodh prej kohësh në derdhjen e Semanit.

 

Qeveria e padekretuar del me lajm për çertifikatat

Postuar në 06 Shtator, 2017 18:23

Një mbledhje informale me ministrat e padekretuar u shoqërua me një postim në facebook nga kryeministri Rama që si të thuash përmbledh në 3 fjali rezultatin e këtij takimi që mbahet në Velipojë dhe që do të zgjasë 2 ditë. Duke i njohur vetes të paktën një rekord Guinnes për një shtet që për 4 vjet e la siç e gjeri kryeministri premton se në 100 ditë do të zhbëjë sistemin burokratik të sorrollatjes së qytetarëve me çertifikata në institucionet shtetërore për arsye dokumentacioni.

Subscribe to RSS - Veliopje