Varrezat e ushtareve greke

Pingpongu me çështjen e varrezave të ushtarëve grekë, vetëm Edi Rama e di se ç'po bëhet

Postuar në 22 Dhjetor, 2015 10:34

Gazeta Shqiptare ka tentuar të marrë një përgjigje lidhur me ecurinë e marraveshjes për ngitjen e varrezave të ushtarëve grekë në Luftën e Dytë Botërore, por nuk ka patur asnjë sqarim nga qeveria shqiptare. Ministria e Mbrojtjes dhe ajo e Punëve të Jashtme ia kalojnë njëra-tjetrës detyrimin për t’i dhënë përgjigje, kërkesës se në cilën fazë ndodhet dhe a ka përfunduar procesi i zhvarrimit të ushtarëve grekë?. “

Subscribe to RSS - Varrezat e ushtareve greke