urinimi publik

Urinon tek këmbët e Skënderbeut dhe largohet pa i hyrë gjemb në...pantallona. Shfajësohet bashkia: Gjithë policët i kishim përqëndruar poshtë urave të Lanës!

Postuar në 31 Gusht, 2015 18:29

Korrigjohen gjobat e bashkisë: Kur urinojnë dy a më shumë vetë bashkë, ka skonto dhe mund të paguhet me këste

Postuar në 26 Gusht, 2015 22:15

Gjoba 20 mijë lekëshe e bashkisë për ata që urinojnë në tokë, endacakët gjejnë zgjidhjen: Do ta hedhin përpjetë

Postuar në 25 Gusht, 2015 20:07

Z. Kryetar i Bashkisë, mund të hyni në Histori më vonë! Për urinimin publik paska një zgjidhje shumë të thjeshtë përveç burgut

Postuar në 07 Gusht, 2015 01:21

Nuk janë vetëm shqiptarët ata që urinojnë në publik. Madje nuk janë as më problematikët. Ndaj çështja është te sugjerimet më praktike, më efektive dhe me më pak kosto për zgjidhjen e problemit. Lajme të mira vijnë kështu (për të pandehurit kuptohet) nga Hamburgu i Gjermanisë dhe San Francisco në ShBA. Edhe aty urinimi në publik ishte problem. Në San Francisco aplikohej gjoba prej 500$, por nuk kishte dhënë efekt. Ndaj ideja e gjermanëve të St. Pauli në Hamburg po fiton terren.

Subscribe to RSS - urinimi publik