urimi

Nuk e ka shkelur ende një kryeministër

Postuar në 25 Maj, 2020 13:36

Diplomati dhe publicist Shaban Murati bën këtë vëzhgim në profilin e vet në Facebook:

Duket se ka një lloj animoziteti për sjelljen e elitës politike në Tiranë që e barazon qasjen filoperëndimore me një lloj negacioni të Islamit si fe e shumicës. Nuk kemi pse të analizojmë premisat e z. Murati, vëzhgimi vë në dukje një të ëvrtertë: aderimi gjoja kulturor në kristianizëm është po aq ekzibicionizëm snobësh sa edhe iftarët kryeministrorë.

Dy popuj miq, letër nga SHBA për Ilir Metën

Postuar në 27 Nëntor, 2017 18:36

Presidenti Ilir Meta ka marrë një mesazh urimi nga Presidenti amerikan Donald Trump me rastin e fesstës së Pavarësisë. Veç konfirmimit për miqësinë e fortë që ekziston mes dy vendeve, kreu i Shtëpisë së Bardhë përmendi edhe pritshmëritë që ka administrata amerikane për reformën në drejtësi, si një ndër reformat kyçe për integrimin e vendit në Bashkimin Europian.

Mesazhi :

Nga kakarisja politike në CNN te mesazhi i urimit për Trump që u mbajt i fshehtë

Postuar në 09 Shkurt, 2017 16:15

Ekskluzive. Ky është titulli që lexoje deri pak minuta më parë në Javanews.al, një media afër qeverisë shqiptare. Çfarë ishte ekskluzive mund të pyesë shumëkush? Ekskluzive na qenkëshin mesazhi i urimit të Edi Ramës, kryeministrit të Shqipërisë për Donald Trump. Po t’i besojmë këtij ekskluziviteti kartografik, faksimilja na thotë se mesashi është dërguar më 20 janar.

Lu nuk i ndahet reformës në drejtësi: Presim debat serioz më 2016

Postuar në 31 Dhjetor, 2015 16:56

Ambasadori amerikan, Donald Lu, i angazhuar personalisht për reformën në drejtësi, edhe urimin e tij për shqiptarët e ka fokusuar pikërisht te kjo reformë që sipas tij duhet të shoqërohet me një debat serioz më 2016. Diplomati amerikan ka lëshuar deklarata të forta muajt e fundit për gjyqtarë e prokurorë të korruptuar që duhet të përfundojnë pas hekurave.

Subscribe to RSS - urimi