urdheri bernardin

Mbyllet pas 900 vjetësh manastiri bernardin i Himmerod. Kosto dhe mungesë besimtarësh

Postuar në 16 Tetor, 2017 08:36

Një manastir 900 vjeçar në Gjermani do të mbyllet përfundimisht për shkak të kostove dhe mungesës së besimtarëve. Fjala është për manastirin bernardin të Himmerod Abbey, themeluar në vitin 1134 dhe krijuesi I urdhërit Bernardin – Cisternian, Bernhardi I Clairvaux.

Subscribe to RSS - urdheri bernardin