undefined

Presidenti jep shah te vettingu

Postuar në 11 Janar, 2019 12:42

Gabimi i kryeministrit me përshpejtimin e procedurave për dhënien e certifikatës së sigurisë për Gent Cakajn i kanë dhënë mundësi Presidentit të Republikës që të ndërmarrë një tjetër nismë. Përmes një shkrese dërguar sot Kryetarit të Kuvendit dhe përfaqësuesve të Grupeve Parlamentare, Ilir Meta kërkon ngritjen e një komisioni parlamentar hetimor për Drejtorinë e Sigurimit të Informacionit të Klasifikuar, që është në varësi të Kryeministrit.

Subscribe to RSS - undefined