tubacionet

TAP përfundon 50% të punimeve, gazi i parë vjen në 2020

Postuar në 07 Shtator, 2017 20:25

Përfundimin e 50% të punimeve  të gazjellësit TAP në drejtim të fushave të studimit, prokurimit dhe ndërtimit, njoftoi sot konsorciumi  TAP 16 muaj pas fillimit të projektit. Kontraktuesit e TAP kanë pastruar dhe shtrirë në tokë rreth 70% të tubacionit në Greqi dhe Shqipëri (539km nga një total prej 765km).

Vijnë tubacionet e TAP, Rama premton 15 mijë vende pune në 5 vjet

Postuar në 18 Prill, 2016 13:06

Në Durrës u zhvillua ceremonia e mbërritjes së Tubave të Parë në Shqipëri, për ndërtimin e tubacionit të Gazsjellësit Trans Adriatik. tSipas kreut të qeverisë, Gazsjellësi TAP do të krijojë 15 mijë vende pune në pesë vitet e ardhshme në Shqipëri, ndërsa

Subscribe to RSS - tubacionet