trumpistet

E akuzuan si ushtar të Sorosit, kryeministri Rama tallet me Trump dhe trumpistët e Tiranës

Postuar në 03 Korrik, 2019 15:11

Shkruan sot kryeministri Edi Rama në rrjetin social tuter:

Ja dhe vizat s’u rikthyen siç predikuan e trumpetuan lajmësit e qametit që s’ndodhi! Komisioni Europian e refuzoi kërkesën e qeverisë holandeze dhe e vërteta doli fiks siç ishte kur e thamë e shumëkush s’e besoi: Vizat nuk rikthehen sepse Shqipëria s’ka shkelur asnjë kriter

Subscribe to RSS - trumpistet