trump netanyahu palestina video e rreme abbasa woodward

Libri i Woodward: Trump ndryshoi politikën ndaj Palestinës pasi Netanyahu i serviri një video të rreme

Postuar në 13 Shtator, 2020 03:13

Media të ndryshme raportojnë një “zbulim” te gazetarit të njlhur Bob Woodward për një nga vendimet më ndikuese të ShBA në politikën e jashtme.

Bëhet fjalë për ndryshimin e qëndrimit ndaj çështjes palestineze dhe kalimin në një politikë tërësisht proizraelite. 

Subscribe to RSS - trump netanyahu palestina video e rreme abbasa woodward