trualli

Mësoni si negociohet me Edi Ramën

Postuar në 24 Shkurt, 2019 14:18

Në dhjetor të vitit 2018, në revistën “Monitor” u publikua një intervistë e Luca Nam, përfaqësues i Yura Corporation, kompania koreanojugore që merret me prodhimin e pjesëve të automobilëve. Nam ankohej se në Shqipëri është shumë e vështirë të bësh biznes. Ai sillte përvojën e vet me administratën shqiptare  që ishte e tillë saqë po vinte në diskutim edhe vendimin për të investuar.

Sekuestrohen nga Prokuroria 220 ha truall në Karaburun. Fakti: Hetimi nisi Kryesisht

Postuar në 31 Maj, 2016 15:39

220 ha truall në Karaburun janë vendosur në sekuestro nga Prokuroria e Vlorës e cila po heton për falsifikim dokumentesh. Interesant është fakti se organi i akuzës ka nisur hetimin kryesisht dhe mandej ka patur edhe dy kallëzime nga dy shtetas që pretendojnë pronësinë në këtë hapësirë. “Në bazë të veprimeve hetimore të kryera deri në këtë fazë të hetimit të Njësisë Task-Forcë së Prokurorisë së Vlorës, ka rezultuar se prona me sipërfaqe 220 hektarë në Shën Vasil, Karaburun,  fillimisht është regjistruar në emrin e shtetasi Rajmond Mezi.

Subscribe to RSS - trualli