tregu shqiptar

"Tregu shqiptar, një xhungël pa rregulla"

Postuar në 12 Qershor, 2018 15:32

Kreu i “Confindustria Albania” Sergio Fontana thotë në një intervistë për Televizionin Publik Shqiptar se një ndër arsyet pse investitorët italianë mungojnë në Shqipëri, është kaosi në treg.

Epërsia e tregut shqiptar të hidrokarbureve, futja e kinezëve dhe George Soros

Postuar në 31 Mars, 2016 12:16

Blerja e aksioneve të Bankers Petrolium nga kompania kineze Geo - Jade Petroleum Corporation në vlerën e 440.4 milionë dollarëve shihet si një epërsi  që tregu shqiptar i hidrokarbureve po fiton ndaj fqinjëve dhe kryesisht Greqisë që mendohet se ka rezerva nafte të së njëjtës cilësi me atë të Patos Marinzës.

Subscribe to RSS - tregu shqiptar