transgjinor

Etika e të drejtave, LGBTI i imponohet Hollivudit

Postuar në 14 Korrik, 2018 17:43

Skarlet Johansson dha dorëheqjen nga roli kryesor në filmin Rub & Tug, ku ajo luante personazhin e një transgjinori. Presioni i madh nga personat LGBTI në mediat sociale bëri një aktoria e njohur hollivudiane të ndërpresë bashkëpunimin me producentët dhe të tërhiqet nga projekti.

Subscribe to RSS - transgjinor