transaksionet

Sprovat intelektuale të opozitës. Nga Sorosi te skenari lindor

Postuar në 14 Janar, 2018 23:26

Qeverisja e Edi Ramës është e dështuar. Dhe më tej, qeveria e Edi Ramës është në vijimësi lajm i keq për Shqipërinë. të dyja këto teza apo deviza politike janë brenda kontesktit politik objektivisht të pranueshme. Edhe logjika ta do që këto pohime të jenë të vërteta. Puna është se nga kjo e vërtetë te mobilizimi për të ndryshuar diçka qëndron një det i tërë.

Intervista/Monitorimi inteligjent i transaksioneve nuk ka të bëjë me deklarimin dhe mbledhjen e TVSH-së*

Postuar në 29 Janar, 2016 15:19

Për Ardjana Shehi, avokat në Kalo&Associates, përpara se të shkohet më tej me propozimin e pakërkuar për ndërtimin e një platforme teknologjike të TVSH-së, duhet të bëhet një përditësim i analizës së problemeve me të cilat jeton sot sistemi i mbledhjes dhe administrimit të tatimeve (përfshirë TVSH-në).

Subscribe to RSS - transaksionet