top show

"Vettingu nuk mbaron me largimin nga sistemi. Do të ngrihen akuza penale"

Postuar në 09 Maj, 2018 11:19

Kryeministri Edi Rama ka deklaruar dje në emisionin “Top-Show” se ajo që po ndodh në sistemin e drejtësisë është një revolucion. I pyetur për kolapsin që ka prodhuar vetting në Gjykatën Kushtetuese dhe për bllokimin e punës në Gjykatën e Lartë, Rama tha se kjo është një situatë e përkohshme  por e pashmangshme.

Është një revolucion brutal

tha Rama, sipas të cilit në situatën ku kishte hyrë vendi nuk kishte rrugë tjetër.

Subscribe to RSS - top show