TIA

Lufta e TIA-s për të ruajtur monopolin e fluturimeve dhe pofecitë e qeverisë

Postuar në 04 Nëntor, 2015 13:40

Me predispozitën për të bindur opinionin se qeveria është një hap përpara në çështje të interesit publik siç është rasti i monopolit të fluturimeve të TIA-s, ministri i Ekonomisë Arben Ahmetaj premtoi para disa muajsh se në shtator do të merrte zgjidhje përmes rinegocimit kontrata që mban peng  hapjen e aeroporteve të tjera në Shqipëri.

Pages

Subscribe to RSS - TIA