terrene sportive

Veliaj i shpall luftë obezitetit të fëmijëve. Terrene sportive me partneritet publik privat

Postuar në 20 Mars, 2016 13:03

Bashkia e Tiranës do të do të ndihmojë çdo investim që bëhet për sportin, duke marr përsipër punimet dhe ndërhyrjet në infrastrukturë, për të siguruar aksesueshmërinë për qytetarët, përfshi rrugët, kanalizimet. Kështu deklaroi kryebashkiaku Erion Veliaj teksa mori pjesë në fillimin  e punimeve për ndërtimin e një kompleksi sportiv, që do të zbatohet me partneritet publik privat.

Subscribe to RSS - terrene sportive