termetet

Urdhëri/Nuk ka më kontrata shitlblerjeje prone, pa paguar sigurimin për tërmetet

Postuar në 23 Tetor, 2019 16:06

Agjencitë në varësi të qeverisë shqiptare ka ecur shumë shpejt me zbatimin e Vendimit të saj për Sigurimin e Detyrueshëm të banesave, marrë në fillim të muajit tetor të këtij viti, pas tërmetit që godit vendin.

Apeninet qëndrojnë mbi një masë llave që mund të shkaktojë tërmete të fuqishme

Postuar në 10 Janar, 2018 21:47

Poshtë Apenineve Jugore, në thellësi ekziston një burim magme (llavë) që mund të prodhojë tërmete me përmasa të konsiderueshme dhe më të thella se ato të regjistruara deri tani në këtë zonë.

Subscribe to RSS - termetet