Telekom

Telekom Albania shitet te bullgarët e Vivacom

Postuar në 16 Janar, 2019 16:45

Telekom Albania i është shitur për 50 milion euro kompanisë bullgare “Albania Telecom Invest AD”. Njoftimin e ka bërë përmes një deklarate zyrtare grupi “OTE” që është pronari i kompanisë Telekom në Shqipëri dhe që kontrollohet nga grupi gjerman “Deutche Telekom”. 

"Vivakom" nga Bullgaria pranë blerjes së Telekom

Postuar në 30 Nëntor, 2018 10:53

Kompania bullgare ‘Vivakom’ është shumë pranë blerjes së Telekom Albania. Kështu raporton RTSH duke iu referuar burimeve pranë Autoritetit të Komunikimeve Elektronike dhe Postare.

Sipas të njëjtave burime të pakonfirmuara plotësisht  se për këtë çështje janë duke u kryer disa transaksione, pra është në proces ai që njihet si transferimi i aksioneve dhe se palët janë shumë pranë nënshkrimit të marrëveshjes.

Më tej thuhet se  nga T Mobile Albania është depozituar një shkresë pranë AKEP-it, në të cilën thuhet se kërkohet shtyrja e datës së tenderit publik për këtë çështje.

Subscribe to RSS - Telekom