The Telegraph

Soros në lojë për të prapësuar Brexit

Postuar në 08 Shkurt, 2018 11:00

Gazeta britanike “The Telegraph” shkruan sot se George Soros – të cilit nuk harron t’i kujtojë nofkën “njeriu që theu Bankën e Anglisë”, po investohet për organizimin e një referendumi të dytë për kthimin e Britanisë në BE. Sipas gazetës në fjalë, Soros është një nga tri figurat kryesore të grupit “Më e mira për Britaninë” që mbështet fushatën “Qëndro – Remain”.

Thaçi për “The Telegraph”: Serbia hapa përpara për njohjen e Kosovës

Postuar në 28 Gusht, 2015 10:10

E përditshmja e njohur britanike “The Telegraph” ka realizuar një intervistë me zv/kryeministrin e parë, njëherësh ministrin e Punëve të Jashtme të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi. Ai mbuloi disa tema të rëndësishme, duke filluar nga kriza e emigrantëve, lufta kundër ekstremizmit, dialogu me Serbinë, integrimet evropiane dhe Gjykata Speciale.

Subscribe to RSS - The Telegraph